Over ons

RS Mediaworks begon in 2017, toen we ons bedrijf lanceerden met een passie voor webdesign. Vanuit deze basis zijn we langzaam geëvolueerd naar een full-service reclamebureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt. 

Sindsdien hebben we gestaag gebouwd aan ons bedrijf en zijn we trots op de groei die we hebben doorgemaakt. Zo hebben we ons o.a. verbreed door een samenwerking aan te gaan met Simon, een echte professional op het gebied van foto- en videografie.

Deze samenwerking heeft ons geholpen om onze diensten verder uit te breiden en onze creatieve mogelijkheden te versterken, waardoor we nog beter kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Onze recente verhuizing van ons kantoor naar de Kanaalstraat biedt daarnaast een modern en inspirerend werkomgeving voor ons team, waar we onze klanten nog beter kunnen bedienen.

We streven ernaar om voorop te blijven lopen in de wereld van media en reclame, en creatieve oplossingen te bieden die onze klanten helpen om hun doelen te bereiken en misschien zelfs te overtreffen!

Tijd voor koffie?

Het team

Robert Schuurink

Simon Teussink

Joran Sluiter

Wordt jij onze nieuwe HBO Allround Creative Stagiair?

Stuur nu een mail naar stage@rsmediaworks.nl en wie weet zien we jou binnenkort bij ons op kantoor!

Scroll naar boven