‘Dankzij RS Mediaworks zijn onze video-uitingen bij Sportaal verbeterd’

“De communicatie verloopt altijd vlot en efficiënt. Ze denken actief mee in oplossingen en creatieve ideeën, waardoor het een gezamenlijk project wordt, wat we enorm waarderen. RS Mediaworks denkt verder. Met de juiste hulpmiddelen en ideeën wordt alles uit de locatie, personages en daarmee de video gehaald”, vertelt van Anne van Leer (Sportaal)

De samenwerking met RS Mediaworks heeft Sportaal in staat gesteld om hoogwaardige videocontent te produceren die aansluit bij hun merkidentiteit en doelstellingen. “Het professioneel neerzetten van onze video’s draagt bij aan het vergroten van onze bekendheid. Sportaal doet veel voor inwoners van Enschede en faciliteert dit met verschillende teams. Door dit in beeld te brengen, op deze manier, zetten we Sportaal goed op de kaart.

Als teammanager Marketing & Communicatie is Van Leer zeer te spreken over de samenwerking met RS Mediaworks en beveelt ze het bedrijf van harte aan aan andere organisaties die op zoek zijn naar hoogwaardige video-uitingen. “Robert en Simon zijn professionals met de juiste mentaliteit, vriendelijk en altijd bereid om mee te denken. Werkt fijn!

Zullen we samenwerken?

Klantervaringen

Scroll naar boven