Selecteer een pagina

Portfolio

"Een blik op klanten die u voor gingen"

La Deut Mode
Dameskleding & Accessoires

Deze boetiek voor dameskleding is gevestigd in Boekelo, nabij Enschede en Haaksbergen in Twente. Bij La Deut Mode wordt er dameskleding verkocht van diverse merken. Naast damesmode wordt er ook aandacht besteed aan accessoires als riemen, sieraden, sjaals en tassen.

De dames modewinkel is terug te vinden in het midden en hoger segment. Graag adviseert La Deut Mode vakkundig en volgens de laatste modetrends volledig afgestemd op persoonlijke smaak. De ‘finishing touch’ van de damesmode collectie zijn onze accessoires. 

Verkeersschool GO
Rijschool

Vanaf 2007 is Verkeersschool GO op weg in Hengelo en omstreken. De slagingspercentages behoren al jaren tot de hoogste in de regio. Daarnaast beschikt Verkeersschool Go ook over een eigen theorielokaal voor theoretische examentrainingen.

Naast het behalen van het autorijbewijs is het bij Verkeersschool GO in Hengelo ook mogelijk examen te doen voor het brommerrijbewijs, motorrijbewijs en rijden met aanhanger. Tot slot bieden ze speciale trainingen voor mensen met (verkeers)angst en rij-angst.

Kindercoach “De Verbinding”
Mindfulness Praktijk

Het doel van kindercoachpraktijk De Verbinding is om elk kind optimaal te laten groeien en ontwikkelen. Soms heeft een kind hier hulp bij nodig. Kijken naar oplossingen is ons uitgangspunt.

Een optimale verbinding geeft het kind de mogelijkheid om binnen zijn eigen kunnen te ontwikkelen. Het kan zijn dat de ontwikkeling tijdelijk stagneert, dan is het prettig om hulp te krijgen. Hierbij spelen ouders en school een belangrijke rol.

Installatietechniek Broekhuis
Installatiebedrijf

Installatietechniek Broekhuis is een allround installatiebedrijf dat zich bezighoud met allerhande werkzaamheden in en om uw huis.

Van het vervangen van een kraan tot het compleet renoveren van de badkamer. Van het repareren en onderhouden van de cv-ketel tot het plaatsen en vervangen van de cv-ketel.

Ook kunt u bij Installatietechniek Broekhuis terecht voor nieuwbouw projecten. Of renoverende projecten in en rondom het huis.
 

Jan van de Windmolen
Drankgroothandel

Jan van de Windmolen is een drankengroothandel gespecialiseerd in de import, verkoop en distributie van Biologische, Glutenvrije en Duitse dranken. Sinds de oprichting in 1983 van dit familiebedrijf hebben zij ruime ervaring opgebouwd in de levensmiddelen, horeca en drankensector. 

Sinds januari 2012 vertegenwoordigd Jan van de Windmolen de innovatieve en biologische bier- en frisdrankenproducent “Neumarkter Lammsbräu” in Nederland. Tevens verzorgen zij de import en distributie van de producten van Privatbrauerei Eibau en Brauerei Engel.

Praktijk Fiducie
Mindfulness Praktijk

Fiducie heeft aandacht voor de driehoek ouder – kind – leerkracht en biedt vanuit verschillende perspectieven trainingen aan.

Gezien de unieke combinatie van Orthopedagogiek, gecertificeerd Mindfulness Trainerschap en de evidence based methodes zijn de trainingen van Fiducie gedegen en op maat.

Het opvoeden van kinderen is prachtig, maar kan ook behoorlijk stressvol zijn. Soms wil je gewoon wat meer rust in je gezin en heb je de wens dat drukke momenten soepel verlopen.

Bierboet
Webwinkel

In de webwinkel van de Bierboet is het mogelijk ruim 30 verschillende speciaalbieren te bestellen. Naast bieren is het ook mogelijk speciale frisdranken, wijnen en boeken te bestellen over alles wat te maken heeft met (fris)drank.

De bieren die door “de Bierboet” worden aangeboden komen uit de landen Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Tsjechië

Tot slot is het ook nog mogelijk alcoholvrije bieren te bestellen. Elke betaling is mogelijk via IDEAL. 

Leon Schuurink Architectuur
Portfolio website

Op de portfolio website van Leon Schuurink Architectuur vindt u een greep uit de vakken en projecten waar Leon Schuurink zich tijdens zijn bachelor en master mee bezig houd.

Naast het volgen van vakken bestaat de studie uit halfjaarlijkse projecten waarmee ik ongeveer 3 a 4 dagen per week bezig ben. De gegeven tijd voor deze projecten maakt het mogelijk een aanzienlijk detailniveau te bereiken, zeker in vergelijking met vakken.
Dit verklaart het verschil in detailniveau tussen verschillende opgaves in mijn portfolio.

Kantoor Koning
Financiëringen & Training

Wij hebben 30 jaar ervaring in financieringstrajecten en weten zeer goed wat financiers verlangen. Dit passen wij dagelijks in de praktijk toe en wij verzorgen trainingen voor professionals die hier in accountancy of fiscale praktijk mee in aanraking komen.

Zit uw bedrijf financieel in zwaar weer, dan adviseren en assisteren wij u graag. Van gesprekken met de bank tot afkoop van schulden. Maak gebruik van onze financiële kennis. En des te vroeger u ons inschakelt hoe groter de kans op succes.

VantErve Advies
Adviesbureau

Door zijn jarenlange ervaring in de advisering op het gebied van milieu en ruimtelijke ordening heeft Vincent van ’t Erve, VantErve Advies gemaakt tot wat het nu is: dé specialist op het gebied van bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen.

Als geen ander weet hij dat een advies vaak betrekking heeft op een ander advies. Daarom is het zo belangrijk om van iemand advies te vragen die meerdere onderdelen kan overzien. VantErve Advies biedt de mogelijkheid om diverse onderdelen met betrekking tot de bedrijfsvoering of planvorming, deskundig te onderzoeken en aan te vragen.

Bierbelevenis
Bierproeverijen

Bierbelevenis komt voort uit liefde en passie voor speciaalbier. Door ervaringen op verschillende speciaalbier festivals en door het geven van proeverijen, vind ik het een uitdagingen om mensen hun eigen bier “smaak” te laten ontdekken. 

Dit kan door het samenstellen van een mooie mix aan speciaalbieren uit verschillende landen maar op verzoek ook uit alleen Nederland, Belgie of Duitsland. Je beleeft samen met vrienden, collega’s of de vereniging een gezellige avond en leert meer over de verschillene soorten bieren.

SmartCompounders
Medische oplossing

SmartCompounders houdt zich bezig met het ontwikkelen van creative oplossingen binnen de zorg. Met hun eigen ontworpen SmartCompounder worden infuuszakken op de miligram nauwkeurig afgemeten en gewogen. Dit proces gaat helemaal machinaal waardoor er geen mensenlijk oog meer aan te pas hoeft te komen.

In onder andere Duitsland en Frankrijk wordt de SmartCompounder inmiddels gebruikt.